Om oss

Syknuten grundades redan 1992 och har under
åren gjort sig ett namn även långt utanför nordvästra Skåne.

Året var 2003 när jag fick anställning på Syknuten. Jag kände att detta var mitt rätta element efter många års anställning i modebutiker i Ängelholm. Här kom min utbildning från Tillskärarakademin i Stockholm och mitt intresse för sömnad bättre till pass. Och så, i mars 2011, fick jag möjligheten att ta över verksamheten.

Vi på Syknuten står för mycket kunnande och har ett stort engagemang. Tillsammans ska vi göra allt för att du, som kund, ska trivas med oss och i butiken och att du ska kunna hitta och få hjälp med allt du kan önska inom vårt område.

 
'

_________________

Syknuten startade redan 1992 som ett enmansföretag, fast har under årens lopp växt och idag finns det utöver Merit Persson, som är ägare, tre fast anställda, Lotta Svensson, Josefin Hansson och "Madde" Svensson.
 
Vi har därför under en längre tid haft kompetensen och personalen för att utföra större uppdrag åt olika företag i regionen. Detta har slagit väl ut vilket gläder oss mycket.
 
Vi gör gärna kundbesök, till såväl företag som privatpersoner, då vi kommer med tips, mäter, syr och sätter upp gardiner.
 
Kontakta oss så bokar vi tid!